פוקצ'ה שתמיד מזכירה לי את הבית

מצרכים:

1 קילו קמח
5 כפות סוכר
2 כפות שמרים יבשים
כף מלח
2 ורבע כוסות מים פושרים
1/3 כוס שמן זית

אופן הכנה:
מערבבים את כל המרכיבים מלבד המלח ולשים במשך 5 דקות
בשלב הזה מוסיפים את המלח ולשים עוד 7 דקות

מתפיחים לשעה וחצי או עד שהבצק מכפיל את נפחו
מרדדים בעובי של ס"מ ומוסיפים מעל מה שרוצים
מזלפים בשמן זית ומלח גס
מכניסים לתנור שחומם מראש על 250° למשך 10-15 דקות

מגישים ואוכלים עם אנשים אהובים
בתיאבון 🙂

תפריט נגישות